muziek off beeld off studio off lessen off overoff
  lesopvleugel

Piano- en keyboardlessen
De lessen worden gegeven door Margonda Bandsma. Ze studeerde af aan het Alkmaars Conservatorium als docerend musicus en volgde later een postacademische opleiding voor keyboard- en synthesizers. Ze geeft les in het klassieke repertoire zowel als in popmuziek. Daarbij wordt naar keuze gebruik gemaakt van een Kawai-vleugel of van een van de digitale toetsinstrumenten.

lesruimte

Apparatuur
Er zijn verschillende keyboards: een Roland Fantom X8 synthesizer en een Roland FP4 digitale piano. Daarnaast wordt de nieuwste MacPro met Logic 10 gebruikt voor het opnemen van het eigen spel of compositie, het op notenschrift zetten en het maken van arrangementen. Voor mensen die willen zingen en zichzelf begeleiden een ideale combinatie van les- en opnamemogelijkheden.
En moet het helemaal professioneel opgenomen worden...Je bent feitelijk al in een opnamestudio.

voorspelen

Voorspelen
Eén keer per jaar organiseren we een huisconcert van alle leerlingen. (Bijna) iedereen vindt het een uitdaging om voor anderen te spelen en ervaart het als een stimulans. Een glaasje 's-avonds na afloop in de bar, kennis maken met andere leerlingen, het uitwisselen van ervaringen...
Voor de kinderen houden we het voorspelen meestal op een middag.

 

witte streep
© 2010 Studio Musicord / Schoterbosplein 11 / 2023 TP Haarlem / 023-527 6930                               
kontakt informatie@musicord.nl